2010. május 21., péntek

30 éves a Pac Man játék


Kerek évfordulót ünnepel a Pac-Man játék, ma 30 éve adta ki a Namco. Azóta szinte nincs is olyan platform, ahol nem készítették el az originál játék átiratát, beleértve az iPhone-t is.

Az évforduló alkalmából a Google nyitóoldalán ma (május 21-én) a szokásos megemlékező kép egy játszható kis alkalmazással lepték meg a keresni vágyókat.

2010. május 18., kedd

Évforduló


500 éve, 1510. május 17-én hunyt el Sandro Botticelli itáliai festő, a korai reneszánsz (quattrocento) idején a firenzei iskola legjelesebb képviselője.

2010. május 15., szombat

Angol vizsga ÚJ időpontjai!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Írásbeli: május 18., kedd
Szóbeli: május 26., szerda
Don't forget!!!!

2010. május 7., péntek

Aktuális: Rákospalota lehet Los Angeles centruma

17 milliárd forintos beruházással, 178 millió forint állami támogatással építette fel Rákospalotán Európa egyik legnagyobb film gyártó komplexumát az amerikai Raleigh Studios és az Origo Film Group. A szemétégető mellett tekinthettük meg a Raleigh Studios Budapestet, aminek megnyitását Hollywoodban két hónapja már egy partin megünnepelték. 18 hektáron épült, 40 ezer négyzet méter alap területű.
Az épület együttesekbe benézve megállapíthattuk, háromban is folyik már a díszlet építés. Az egyikről elárulták, hogy a Montecarlo című produkció díszleteit építik, pár kő oszlopból.

2010. május 6., csütörtök